You, the petitioner

Geen windmolens langs het Spui in Piershil

1,160 signatures

De Provincie Zuid-Holland heeft het voornemen om de locatie langs het Spui bij Piershil aan te wijzen voor het plaatsen van windmolens voor windenergieproductie. Dit zal voor Piershil en omgeving zeer negatieve gevolgen hebben. Onnodig, omdat er andere oplossingen mogelijk zijn.

Petition

We

De dorpsvereniging Swaneblake, de inwoners van Korendijk en Bernisse en bezoekers van dit gebied.

 

observe

Dat de provincie in 2010 op basis van goede argumenten plaatsing van windmolens voor windenergieproductie langs het Spui in Piershil ongewenst achtte en nu, zonder dat er iets is veranderd, deze plek wil aanwijzen als geschikte locatie.

Mogelijke gevolgen:

Geluidsoverlast tot bij de bebouwing

Aantasting landschap en leefklimaat

Waardedaling van huizen

Plan Swaneblake, voor meer leefbaarheid, werkgelegenheid en recreatie (ook voor mensen met beperking), niet meer haalbaar

 

and request

De bouw van windmolens voor windenergieproductie op de locatie langs het Spui in Piershil niet mogelijk te maken, omdat er betere mogelijkeheden zijn, en de resultaten van het locatieonderzoek door de gemeente Korendijk samen met de overige Hoeksche Waardse gemeentes af te wachten.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Provincie Zuid-Holland 
Petition desk:
Closing date:
2017-12-31 
Lead petitioner:
Gerard J├Ągers 

History

Signatures